Viziunea instituției școlare

Obiectivul prioritar al grădiniței este să asigure accesul la educaţie-învăţare al preșcolarilor, indiferent de condiţia socială şi materială, de sex, rasă, naţionalitate sau apartenenţa religioasă, din perspectiva formării abilităţilor şi competenţelor pentru realizarea succesului personal, în contextul social actual. 

Fiecare copil trebuie sa tinda spre excelenta, creativitate în exprimare si spre o viata mai buna. Personalul Gradinitei ,,Elena Farago”,  creeaza  un mediu cald si stimulativ în care fiecare copil sa fie încurajat sa-si dezvolte talentele si aptitudinile sale si sa fie pregatit sa se integreze în realitatea sociala.

Grădinița cu Program Prelungit ,,Elena Farago” va deveni o gradinita puternica, unita, lacasul plin de caldura si dragoste, unde basmele copilariei se vor impleti cu tehnologiile moderne, iar copii vor deveni printi si printese in micul univers al calitatii si performantei.

Sloganul  „OMUL NU POATE DEVENI OM DECÂT DACĂ ESTE EDUCAT”(Jan Amos Komensky) este cel care reprezintă nucleul, în jurul căruia se polarizează întreaga activitate a Grădiniţei cu Program Prelungit ,,Elena Farago’’ în scopul asigurării climatului şi condiţiilor materiale şi umane necesare formării şi dezvoltării preşcolarilor cuprinşi în grădiniţă.

  • Mail: relatiielenaf.craiova@yahoo.com
  • Tel/fax: 0251/510541
  • Str. Revoluție
  • Nr. 15